top of page

      Brzo i pouzdano organizujemo prevoz pokojnika iz Nemacke, po najpovoljnijim cijenama u Evropi i regionu. Naša usluga je provjerena, mi smo pogrebno preduzeće sa bogatim iskustvom i najsigurniji izbor kada se radi o međunarodnom prevozu pokojnika.

      Međunarodni prevoz pokojnika iz Nemacke

Prevoz pokojnika iz bilo kog grada u Njemackoj možemo organizovati već 30 min od trenutka kada nas kontaktirate. Biće nam potrebna samo tačna lokacija na kojoj se možemo sresti sa porodicom ili prijateljem kako bi preuzeli važeći pasoš, koji nam je potreban da bi mogli prikupiti svu papirologiju koja je neophodna za internacionalni prevoz pokojnika.

     Možete nas dobiti na telefon +381 63 782 09 59, +381 60 47 31 448

Možete nas pozvati i na Viber, WhatsApp ili poslati poruku u bilo koje vrijeme, dostupni smo svaki dan, tokom 24 sata dnevno. Na poruke odgovaramo odmah. Možete nas kontaktirati i na email pogrebnoandjelovic@gmail.com

.Sve međunarodne dozvole koje su neophodne su već obezbijeđene, tako da možete biti sigurni da na granicama neće biti neprijatnosti oko važenja licenci i dugog čekanja, već se tijelo pokojnika prevozi u najboljem redu, brzo i dostojanstveno, onako kako pokojnik i zaslužuje.

      Zbog korone, međunarodni prevoz preminulih je često blokiran trenutnom situacijom, što je i razumljivo. Mi smo jedna od retkih pogrebnih firmi u regionu koja je dobila sve evropske licence za neometan prevoz preminulih za vreme pandemije, kako iz Nemacke, tako i iz ostalih zemalja Evropske unije. Zbog pandemije uzrokovane virusom Covid -19, na graničnim prelazima u Evropi se svakodnevno odvija pravi haos. Mi dajemo garancije da će prevoz preminulih proći bez neprijatnosti na granicama, i da će sve biti biti završeno u dogovorenom roku, najčešće za dva radna dana od trenutka kada nas kontaktirate.

       Prevoz umrlih iz Nemacke u zemlje regiona

Usluga prevoza pokojnika koju obavljamo uključuje prevoz preminulih iz Njemacke u sve zemlje u regionu. Kada dobijemo podatke o lokaciji na koju treba da dođemo, šaljemo vozilo našeg pogrebnog društva u najkraćem mogućem roku, koje u Nemačkoj može biti nekad i istog dana, računajući frekvenciju saobraćaja na granicama.

Čitav proces se odvija tako da ne uznemirava porodicu ni na koji način, osim već pomenutog susreta radi preuzimanja važećeg pasoša. Sve ostalo, prikupljanje papira, dozvola, potvrda, obilazak konzularnog predstavništva, bolnice, sanitarnih inspektora i dr. pogrebno društvo obavlja samostalno i ta usluga je besplatna, već uključena u cienu prevoza.

Usluga prevoza preminulih uključuje:

  • Prevoz pokojnika iz Nemacke u Hrvatsku

  • Prevoz pokojnika iz Nemacke u Bosnu i Hercegovinu

  • Prevoz pokojnika iz Nemacke u druge države Evropske unije ili regiona

  • Prevoz pokojnika iz Nemacke u  Srbiju.

slika slovenija.jpg
bottom of page