top of page

     Prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju

Organizujemo prevoz pokojnika iz inostranstva nazad u Republiku Srbiju, u kratkom vremenskom roku i po realnim cenama. Pogrebno društvo sa višedecenijskim iskustvom pobrinuće se da sve protekne brzo i dostojanstveno, baš kako pokojnik i zaslužuje.

Dovoljno je samo da nas kontaktirate sa informacijama gde je lokacija gde se telo pokojnika nalazi, odnosno gde je potrebno prevesti pokojnika, i sve ostalo je naša briga.

Većinu potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika, potvrde i dozvole, obezbedićemo samostalno, bez uključivanja porodice i prijatelja preminulih. Ipak, neke od njih može da izvadi samo porodica, tako da ćemo Vam dati jasna uputstva. Možete se u potpunosti osloniti na nas.

     Međunarodni prevoz pokojnika

Vršimo i kompletnu organizaciju i prevoz pokojnika iz inostranstva u Srbiju. Imamo višedecenijsko iskustvo kada je reč o međunarodnom prevozu pokojnika u skoro svim zemljama Evrope. Za to vreme smo razvili i dobre poslovne kontakte sa administrativnim organima u ambasadama i graničnim prelazima zemalja u inostranstvu kroz koje redovno obavljamo prevoz preminulih, zahvaljujući kojima čitav proces sređivanja papira i sam prevoz traju neuporedivo kraće.

Kompletnu dokumentaciju neophodnu za međunarodni prevoz pokojnika pribavljamo samostalno, trebaće nam samo važeći pasoš preminule osobe, sve ostalo preuzimamo na sebe, porodica dalje nema nikakvih briga iIi obaveza tokom čitavog procesa prevoza.

 

9B935917-DFC2-48B3-AA58-5C563937E8C0_w1200_r1_edited.jpg

Proces prevoza pokojnika iz inostranstva za Srbiju

Nakon što nas kontaktirate sa osnovnim informacijama o lokaciji u inostranstvu, pogrebno društvo proverava uslove i neophodne dozvole koje važe za tu zemlju, kao i zemlje kroz koje će se sprovesti prevoz pokojnika. Nakon 20-ak minuta kontaktiraće vas sa ponudom koja uključuje tačnu cenu i vreme koje je potrebno za kompletan prevoz.

Nakon što potvrdite ponudu, pogrebno društvo posle kraće pripreme šalje pogrebno vozilo koje će biti na dogovorenoj lokaciji istog dana, najčešće već nakon par sati. Prikupljanje dokumentacije, koja pored osnovnog uključuje i dozvole sanitarnih inspektora, izveštaje lekara, sprovodnice, te ostale administrativne poslove završavamo istog dana, nakon čega krećemo put Srbije.

Kompletan prevoz pokojnika u Srbiju iz bilo koje zemlje u inostranstvu najčešće traje dva dana od trenutka kada potvrdite našu ponudu. Svo ovo vreme, porodica je potpuno oslobođena bilo kakve brige i obaveza oko samog prevoza pokojnika.

bottom of page